Apa Kehe Yeop !!!!
Welcome , Selamat datang , 歡迎 , வணக்கமSemoga anda ceria dan positif hari ini. Kehadiran
anda amat dialukan untuk mendapat semangat
berterusan.

Setiap ahli adalah setiap tangga untuk forum ini
maju ke hadapan.


Terima Kasih Daun Keladi Sudah Baca Lu Pikir La Sendiri.
Apa Kehe Yeop !!!!

Welcome , Selamat datang , 歡迎 , வணக்கம
 
HomeCalendarFAQSearchMemberlistUsergroupsRegisterLog in

Share | 
 

 Penanti. Terlakarlah Sejarah Kebaculan UMNO

Go down 
AuthorMessage
JJB
Admin
avatar

Posts : 211
Join date : 22/05/2009
Location : Malaysia

PostSubject: Penanti. Terlakarlah Sejarah Kebaculan UMNO   Sat May 23, 2009 4:11 am

CALON PKR, Mansor Othman (tengah) bersama Datuk Seri Anwar Ibrahim.
Credit Gambar: mstar

Hari ini terlakarlah sejarah kebaculan parti yang kononnya memperjuangkan hak dan ketuanan Melayu, UMNO. Pilihan raya kecil DUN Penanti membuktikan kepada seluruh RAKYAT Malaysia bahawa UMNO ibarat jantan jalang berkote kecil. Nafsu macam syaitan, tenaga ibarat cacing - lemah, lembik dan tidak bermaya. Bukan hanya mengelikan, malah jijik dan memualkan. Itulah UMNO, parti yang berpaksikan kepada retorik dan hawa nafsu.

Peribahasa Melayu, “Andai tidak pandai menari, jangan pentas dipersalahkan”.

Wahai umno, Penanti majoritinya Melayu, di mana kamu?. Kamu melalak, kononnya selama ini perjuangan kamu untuk Melayu. Haram jadah kamu pemimpin dan mereka taksub kepada umno!!. Kamu mencadangkan penyokong kamu yang sekelumit di Penanti untuk mengundi siapa? Kamu membiarkan penyokong dan pencacai kamu di Penanti menelan air liur kempunan kerana tidak dapat upah untuk menampal poster!!

Melayu bangsa tahu mengenang budi. Melayu bangsa tinggi nilai hemahnya. Melayu pantang dihina darjatnya. Di mana kamu umno?. Melayu tidak mungkin melupakan jasa umno, andainya perjuangan umno ikhlas, telus dan nyata.

Justeru kesamaran dan ketempangan umno, maka Melayu menjuahkan diri mereka daripadanya. Umno dihina oleh Melayu kerana Umno menipu Melayu. Umno dipinggirkan oleh Melayu kerana kerakusan pemimpin Umno. Umno dikesampingkan oleh Melayu kerana Umno merompak hak dan harta Melayu. Umno jijik dipandangan mata Melayu kerana Umno memperjudikan nasib dan warisan Melayu. Umno dilaknat dan ludahi oleh Melayu kerana Umno mempersendakan agama junjungan Melayu, Islam.

Apa lagi yang masih ada pada Umno selain daripada manusia-manusia sundal yang jelas dengan tindak-tanduk mereka telah merugikan bukan hanya bangsa Melayu, malahan mencemarkan kesucian dan keagongan agama Allah SWT, Islam yang mulia.

Saya anak Melayu Johor, rakyat Malaysia yang senada dengan jutaan rakyat Malaysia lainnya tetap menyatakan pembunuh tidak layak dan haram untuk diangkat sebagai pemimpin negara. Islam dinobatkan sebagai agama rasmi negara, malangnya isteri kepada perdana menteri Malaysia sendiri tidak dapat diidolakan sebagai Muslimah yang baik. Laknat Allah SWT kepada para suami yang dengan izin dan sedar membiarkan isterinya memperdagangkan rambut sebagai hiasan untuk tuntonan khalayak. Ini yang dilakukan oleh perdana menteri Malaysia, Dato’ Seri Najib Razak.

Apakah rakyat tidak mempunyai pilihan untuk memilih pemimpin selain Najib Razak yang jelas kebaculannya. Kalau untuk memimpin isteri sendiri kearah tuntutan Islam dia gagal, bagaimana mungkin dia dapat menerajui negara kearah pentadbiran yang telus, jujur dan berhemah mengikut ajaran Islam?. Maka itu, sesiapa sahaja yang bersubahat sehingga terlantiknya Najib Razak sebagai perdana menteri pasti terlibat sama dalam penentangan terhadap Islam.

Wahai Melayu Umno, sedarlah kalian bahawa Najib Razak dan isterinya masih jelas samar akan kejujurannya. Jutaan manusia masih menaruh anggapan mereka adalah antara yang terlibat dalam perbuatan keji dan hina - membunuh!!!. Mereka dijaja serata dunia sebagai antara perancang kepada pembunuhan kejam Altantuya Shariibuu. Saya tidak menuduh, tetapi saya mempunyai anggapan yang senada….. Najib dan Rosmah Pembunuh…!!!

Kepada Najib Razak dan Rosmah Mansor, demi kasih saya kepada kalian berdua. Kasih sebagai Melayu, kasih sebagai saudara seagama. Tolonglah bersihkan nama kalian daripada segala pertuduhan dan anggapan hina ini.

Sekurang-kurangnya 11 akhbar perdana daripada seluruh dunia mempertikaikan kewibawaan dan ketelusan kalian dalam kes pembunuhan warga Monggolia, Altantuya Shariibuu. Mohon saya, demi maruah kalian, Islam dan negara, kalian sewajarnya mengambil tindakan saman terhadap kesemua akhbar dan penulis rencana di luar negara yang membuat tuduhan terhadap kalian.

Wahai Dato’ Seri Najib dan Datin Seri Rosmah Mansor, berkorbanlah demi maruah kalian. Berkorbanlah demi maruah Bangsa. Berkorbanlah demi maruah negara. Sekiranya kalian menang dalam saman kalian terhadap kesemua akhbar luar negara yang menuduh kalian terlibat dalam pembunuhan Altantuya, maka saya, pemilik laman web Kerajaan Rakyat ini akan mencadangkan kepada Dato’ Seri Anwar Ibrahim agar memberi sokongan teguh, padu dan jitu terhadap kepimpinan YAB Dato’ Seri Najib Tun Razak.

Akhiri titipan, saya mencabar kalian, Najib Razak dan Rosmah Mansor bertindaklah sekarang dengan menyaman kesemua akhbar luar negara yang menuduh kalian terlibat dalam kes pembunuhan Altantuya.

Salaam Takzim. Salaam Perjuangan

Kerajaan Rakyat

http://kerajaanrakyat.com/?p=7006
Back to top Go down
View user profile http://llll0o0llll.forumms.net
 
Penanti. Terlakarlah Sejarah Kebaculan UMNO
Back to top 
Page 1 of 1

Permissions in this forum:You cannot reply to topics in this forum
Apa Kehe Yeop !!!! :: Blog Panas Pakatan Rakyat-
Jump to: